KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Elbistan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Gökyüzü uçmaktan korkanların sınırıdır.

Kodlama gelceğin değil bugünün dilidir.

Eyl

" Peygamber Efendimiz (s.a.s)’in Kur’an’la hayat bulan öğretilerinin aktarılamadığı her çağ, esasında bir cahiliye dönemidir. Dolayısıyla bugün, iman ve istikametten bahsedeceksek; çocuklarımızın, gençlerimizin ve toplumumuzun zihin ve gönül dünyasında var olan istikameti bir ömür sürdürmeleri noktasında katkı sunacak; tüm dünyayı yeniden istikamet üzere bir hayatla yani İslam ile buluşturacaksak bunu Peygamberimizin tüm insanlık için rahmet olan öğretileriyle yapabiliriz. "

Eyl

Değerli öğretmenlerimiz ve çok kıymetli öğrencilerimiz nihayet okulumuzun açılış vakti geldi, ancak tadilat- onarım işleri tamamlanamadığı için bir süre Şehit Kemal ÖZDOĞAN İlkokulu’nda (Okulumuz Karşısı) eğitim öğretime devam edeceğiz.

18 Eylül Pazartesi günü tüm öğrenci ve öğretmenlerimizle 12.20 de Şehit Kemal Özdoğan İlkokulunda buluşmak üzere...

5.6.7. ve 8. Sınıflar Nakil Kabul Sınavı

6 Eylül 2023 Çarşamba saat 10.00

Yer: Şehit Kemal Özdoğan İlkokulu (Elbistan Anadolu İHL Karşısı)

Son başvuru: 31 Ağustos 2023

Tem

2023 LGS sonuçlarına göre 54 8. sınıf öğrencimizden 33'ü sınavla öğrenci alan okullara yerleşmiştir.

10 öğrencimiz Fen Lisesine

12 Öğrencimiz Anadolu Lisesine

11 Öğrencimiz Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesine yerleşmiştir.

Öğrencilerimizi, öğrencilerimizin başarısı için büyük emek veren öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi tebrik ederiz.